woensdag 14 september 2016

WELKOM EROS







Zondag 28 augustus, het is dan eindelijk zover, vandaag mogen  we onze Hovawartpup  halen bij Ton en Nel. De dag kan niet meer stuk! Eros is zijn echte naam en die laten wij zo, kort, stoer en mooi! En mooi is Eros zeker!!! Bij thuiskomst hebben we Eros eerst kennis laten maken met de plaats waar hij uitgelaten word, daarna ons terrein en toen zijn nieuwe huis. Hij vond het allemaal prima. Daarna volgde de kennismaking met zijn nieuwe vriendje Mo, de hond van onze zoon. Dit vond hij best spannend, maar de klik was er gelijk.

Na alle indrukken heerlijk in de bench geslapen, wel met de baas naast zich.  De eerste drie nachten hebben we bij Eros naast de bench geslapen, daarna voelde hij zich helemaal thuis. Eten en drinken gaat goed, eten doen we brokje voor brokje uit de hand anders schrokt hij het in recordtijd naar binnen. Heb nog nooit een hond zo snel zien eten.  


 Elke  dag weer nieuwe ervaringen, de dierenwinkel is een heel leuk uitje, kennismaking met een paard, koe, kip etc. Mee gaan in de auto, Eros vind het prima.

Zo kan ik wel doorgaan, maar dan wordt het een boek, elke dag is een belevenis. Eros ontdekt, doet ook ondeugende dingen, alles is interessant dat hoort erbij. Het belangrijkst is dat hij een goed karakter heeft en consequent opgevoed wordt. En daar krijgen we heel veel voor terug.
Het gaat gewoon reuze goed, dinsdag eerste cursus gehad, Eros heeft zich voorbeeldig gedragen en er zijn weer wat meer mensen verliefd op hem.
Afgelopen twee weken waren intensief maar onmisbaar, we kunnen hem voor geen goud meer missen!

Veel liefs van ons allen!














Geen opmerkingen:

Een reactie posten